• ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

  • Πίσω
17 Νοεμβρίου 2023 από 

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ τάξης του σχολείου μας τίμησαν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, πραγματοποιώντας μια πολύ όμορφη και συγκινητική γιορτή. Λέξεις, νότες και εικόνες κατέκλυσαν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, μεταφέροντάς μας στο 1973 και στα μαύρα χρόνια της δικτατορίας. Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ. Βάγιας Παπανίκου, κ. Ιωάννας Ναστοπούλου και κ. Θάλειας Σωτηροπούλου, με τα   διαχρονικά συνθήματα και τις αξίες του Πολυτεχνείου, μας έδειξαν τον δρόμο για τη δημοκρατία, την ελευθερία την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, το δικαίωμα όλων μας να ζούμε ως άνθρωποι.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2

Εξαιρετικά τα τραγούδια της χορωδίας, αποτέλεσμα της σπουδαίας δουλειάς της μουσικού του σχολείου μας κ. Άννας Βολπάνου, με τη συμβολή και του μικρού κιθαρίστα της Ε τάξης Αλέξη.

Η  γιορτή θα ήταν φτωχότερη χωρίς τις πολύτιμες συμβουλές  της θεατρολόγου μας κ. Μαρίας Μουχασίρη, καθώς και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της εικαστικού μας κ. Ελένης Πέρρου. Αρωγοί στην πραγματοποίηση της γιορτής ο κ. Κώστας Φινέσκος που ανέλαβε την εγκατάσταση των ηχητικών και οι μαθητές και οι μαθήτριες που συνέβαλαν στον στολισμό της αίθουσας με τις εικαστικές τους παρεμβάσεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!